News Flash:

VIDEO - In fiecare dimineata isi leaga aceste doua degete cu un elastic. Pare ciudat ce face, dar toate femeile ar trebui sa incerce asta

22 Aprilie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
picior
Majoritatea doamnelor si domnisoarelor stiu ca unele trucuri de frumusete pot fi ciudate, dar daca ele functioneaza si dau rezultate, acest lucru nu mai conteaza.

Purtatul tocurilor este un semn al elegantei si al rafinamentului pentru orice femeie. Dar probabil orice reprezentanta a sexului frumos stie ca acest tip de incaltaminte poate provoca o serie de dureri foarte neplacute.

Potrivit cercetarilor, acest lucru se intampla din cauza unui nerv care se afla intre cel de-al treilea si cel de-al patrulea deget de la picior. Pentru a rezolva problema si a scapa de neplaceri exista un truc simplu si eficient!

Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a incalta pantoful, sa legati cele doua degete cu banda adeziva sau cu un elastic. Acest lucru previne separarea lor in timpul mersului.

In consecinta, nervul nu va mai fi iritat iar durerile vor disparea. Iata si alte trucuri care va pot ajuta atunci cand purtati tocuri: 

Galerie Video


trucuri frumusete purtatul tocurilor dureri nerv deget picior
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006253 (s)