News Flash:

VIDEO - In ce stadiu sunt lucrarile la lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva

22 Iunie 2016
950 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada lugoj deva2
Desi lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva a ridicat numeroase probleme in ultima perioada, constructorul italian fiind acuzat ca nu si-a facut bine treaba, se pare ca lucrarile de constructie continua. Dorinta Companiei de Drumuri este de a deschide in acest an un tronson de 15 kilometri, de la Traian Vuia pana la Margina, unde se realizeaza un nod rutier. Vedeti imagini de pe santierul acestui lot.
Ultimele imagini video prezentate de forumul de specialitate peundemerg.ro arata ca pe acest lot de autostrada s-a lucrat in ultima perioada. Filmarea aeriana arata prezenta asfaltului pe cea mai mare parte a bucatii de autostrada vizata. De asemenea, se poate remarca existenta unor mici gropi pe traseul filmat, cel mai probabil pentru efectuarea testarii lucrarilor deja efectuate. Dupa cum se stie, verificarile efectuate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania au aratat ca lucrarile deja efectuate aveau anumite probleme, „reteta” folosita de constructor la realizarea autostrazii nefiind respectata, scrie tion.ro.
Conform ultimelor informatii, se lucreaza chiar si la nodul de la Margina, acolo cele doua poduri existente au fost terminate, lucrandu-se la bretelele nodului rutier

Pentru lotul 2 din Lugoj – Deva, semnarea contractului de executie a avut loc in decembrie 2013, iar ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in ianuarie 2014.
Finalizarea lucrarilor era programata in iulie 2016, dar a fost amanata, dupa ce a fost impusa realizarea celebrelor ecoducte. Valoarea ofertata a lucrarilor a fost de 423 de milioane de lei.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006007 (s)