News Flash:

VIDEO - In ce stadiu sunt lucrarile la Autostrada Nadlac - Arad, pana in Ungaria

29 Octombrie 2014
674 Vizualizari | 0 Comentarii
O noua filmare cu autostrada Nadlac-Arad si chiar mai departe, pana in Ungaria, ne arata stadiul lucrarilor pe cele doua tronsoane ce leaga municipiul de granita.
Pe lotul 2 se vede clar ca mare parte din lucrari sunt avansate, asa ca asocierea Astaldi-Max Boegl va mai trebui doar sa retuseze unele lucrari care s-au degradat in ultima vreme, de cand austriecii de la Alpine au abandonat santierul. Apoi, pe primul lot se trage tare in continuare. Cu toate acestea, sansele ca autostrada sa fie finalizata in acest an, asa cum anuntau constructorii, scad vertiginos. Asta si din cauza vremii din ultimele saptamani care nu i-a prea lasat pe muncitori sa inainteze.
Vestile de pe santier spun ca in multe locuri s-au format baltoace din cauza ploilor din ultima vreme, iar noroiul este prezent pretutindeni. Iar acest lucru inseamna intarziere. Totusi, reprezentantii asocierii Astaldi-Max Boegl, care se ocupa si de realizarea acestui lot, sunt in continuare optimisti si spun ca se lucreaza la foc continuu, pe doua schimburi, pentru ca autostrada sa fie gata pana in luna decembrie a acestui an, scrie tion.ro.
Filmarea continua si pe teritoriul maghiar, acolo unde autostrada Mako-granita este putin in urma autostrazii noastre din punct de vedere al lucrarilor. Dupa cum anticipau si autoritatile noastre, dar si constructorii, maghiarii vor finaliza lucrarea doar in a doua parte a anului 2015. Filmarea a fost postata pe forumul peundemerg.ro, un site care prezinta regulat filmari aeriene cu stadiul lucrarilor de pe autostrada Nadlac-Arad.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035945 (s)