News Flash:

VIDEO I IMAGINI ULUITOARE dezvaluite de NASA cu ECLIPSA DE SOARE vazuta din spatiu

22 August 2017
245 Vizualizari | 0 Comentarii
ECLIPSA2

NASA a difuzat o serie de imagini luate de astronautul italian Paolo Nespoli care surprind eclipsa văzută de pe Staţia Spaţială Internaţională, scrie MEDIAFAX.


Inedită este şi o animaţie de pe un satelit meteo.
'Urmăreşte lumina lunii pe măsură ce se deplasează din Vest către Est de-a lungul Emisferei Nordice în această animaţie geocoloră luată de pe satelitul GOES-16'.


'Voila! Umbra Eclipsei 2017 de pe ISS (Staţia Spaţială Internaţională), fără cuvinte', a scris pe Twitter astronautul alături de o serie de imagini incredibile.


 © Paolo Nespoli/NASA© Paolo Nespoli/NASA


Eclipsa totală de soare a trecut de-a lungul unei porţiuni continentale înguste a Statelor Unite ale Americii de la Lincoln Beach, Oregon la Charleston, Carolina de Sud.


O eclipsă parţială de soare a fost vizibilă de-a lungul întregii Americi de Nord, dar şi din părţi din America de Sud, Africa şi Europa.NASA/SDO


  Această imagine superbă a Lunii  a fost luată de satelitul NASA SDO în plină lumină ultravioletă, pe 21 augustImagine: NASA/ Joel KowskyAceastă imagine compusă, făcută din mai multe cadre, arată Staţia Internaţională Spaţială, cu 6 persoane la bord, tranzitând Soarele în timpul eclipsei parţiale de soare, de luni, 21 august, în apropiere de Banner, Wyoming.


 NASA/Aubrey Gemignaninasa paolo nespoli eclipsa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014112 (s)