News Flash:

VIDEO - Farsa geniala cu Sumudică. Patronul lui Wigan: ”Il vreau pe Alibec!”. Sumi: ”Sunt cel mai bun din tară, vin la pachet cu el!”

27 Septembrie 2016
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
sumi
Situatia la Astra Giurgiu nu e roz, iar atunci cand Marius Sumudica se propunea in direct la TV pe la cluburile din Anglia sa stiti ca nu glumea. Eu credeam ca glumea, insa am primit niste inregistrari audio de la cineva care mi-a demonstrat felul in care actioneaza antrenorul sub contract al giurgiuvenilor atunci cand este abordat pe WhatsApp de… patronul lui Wigan.
Evident, nu era niciun patron, era doar un conational care a vrut sa vada care este pretul lui Alibec. Mare surpriza, Sumudica i-a raspuns si a dezvoltat discutia intr-o directie surpriza.
Mesajul omului catre Sumudica a venit la ora 5 dimineata, ora Angliei, si se traduce astfel: ”Numele meu este Davies si sunt patronul lui Wigan. As dori sa stiu cat costa Alibec”. A scris numele atacantului gresit in mod intentionat spune sursa care ne-a trimis inregistrarile, ca sa fie mai veridic totul. A primit primul raspuns la ora 06:40 (cred ca tot a Angliei) sub forma de mesaj audio. Ascultati mai jos, apoi cititi traducerea:
Buna dimineata, domnule! E foarte dificil sa va spun un pret, dar ce pot sa va spun, acum doua saptamani au (n.r. – conducerea Astrei) avut oferta de 2 milioane de euro de la Legia Varsovia si patronul meu nu a vrut sa vanda. Nu stiu!
”Patronul” nu i-a mai raspuns lui Sumudica, iar dupa 26 de minute, la ora 07:06 Sumudica a initiat un apel la care omul nu a raspuns. E evident ca il manca limba pe antrenor pentru ca, 12 minute mai tarziu, a revenit cu o propunere spectaculoasa intr-un nou mesaj audio. Ascultati ce e mai jos, apoi cititi traducerea.
Dar va spun ceva. Daca vreti sa progresati si sa mearga bine echipa, il aveti pe Sumudica. E cel mai bun antrenor din Romania acum, am castigat campionatul, am castigat Supercupa si i-am batut pe West Ham de doua ori, l-am eliminat pe Bilic de doua ori, anul trecut si anul asta. Cred ca e cea mai buna solutie pentru dumneavoastra! Ganditi-va la asta si daca faceti un pachet pentru mine si pentru Alibec, credeti-ma ca nu veti avea probleme, pentru ca acum vad ca sunteti jos in clasament. Ok? Toate cele bune, prietene!
Omul din Anglia, ”patronul lui Wigan”, nu i-a mai raspuns. I-a dat seen, precum in glumele de pe internet, motiv pentru care Sumudica a revenit cu alte doua apeluri la 11:35 si la 12:10. Ca sa rezolve treaba cu autopropunerea, ”patronul” i-a scris lui Sumudica la 12:37 multumindu-i pentru propunere si reamintindu-i ca Wigan are antrenor, pe Gary Caldwell. Sumudica s-a repliat greu in fata raspunsului care ii indica normalitatea si 7 minute mai tarziu a revenit cu mesajul pe care il puteti asculta mai jos. Traducerea e asta: Ok, domnule! Glumeam, am glumit! Mult noroc, mult noroc pe viitor, ok?
sursa: cristianscutariu.ro 

Galerie Video


astra giurgiu wigan sumudica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008345 (s)