News Flash:

VIDEO FABULOS - Ce se intampla daca pui o ciuperca Champignon pe feliatorul de oua

2 Iulie 2016
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
ciupercuta
Intotdeauna ne dorim ca preparatele pregatite in bucataria noastra sa arate impecabil si bineinteles sa aiba un gust pe masura. Un aspect important de care trebuie sa tinem seama in pregatirea unor salate de legume sau de fructe, la pizza sau multe alte mancaruri este felierea ingredientelor folosite.
Nu intotdeauna reusim sa taiem in felii de aceeasi grosime o ciuperca, o capsuna sau chiar maruntele masline. Indragitul bucatar Justin Chapple ne invata in acest imagini ca exista un truc foarte simplu si la indemana tuturor gospodinelor pentru a putea obtine felii egale ale fructelor su legumelor.
Instrumentul perfect este tocmai feliatorul pentru oua si dupa cum vedem bucatarul pune mai intai o ciuperca, iar rezultatul este cu totul remarcabil. Prin simpla apasare a feliatorului, ciuperca ajunge sa fie taiata in felii perfecte. In acelasi fel putem felia capsune si chiar masline carora li s-au scos samburii. Totul este foarte simplu, iar feliile obtinute puse in preparatele noastre vor avea un aspect deosebit datorita acestui truc ingenios.
Multe astfel de idei pot fi puse cu multa usurinta in practica, iar rezultatul intrece uneori orice asteptare. Ramanem surprinsi cand vedem cat de usor putem rezolva o mica problema in cel mai simplu mod. Totul este sa ne punem imaginatia la treaba, iar ideile vor veni ca pe banda si orice ustensila simpla ne poate usura munca in bucatarie si nu numai.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006010 (s)