News Flash:

VIDEO CUMPLIT! ACCIDENT INGROZITOR la Iasi! Familie distrusa de un avocat mort de beat, care circula in oras cu 150 km la ora! Un tanar a murit, iar sotia lui e in coma

23 Martie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
ac12
Cotidianul BUNA ZIUA TIMISOARA va prezinta in imagini de la tragicul accident rutier produs aseara in Bularga, in urma caruia un sofer a murit pe loc iar pasagera aflata langa el a intrat in coma profunda. Pe materialul video prezentat se poate vedea clar cum avocatul beat aflat la volan gonea cu mare viteza din spatele autoturismului Toyota Auris, proiectandu-l intr-un taxi care circula din sens opus.

Reamintim ca, accidentul tragic produs in cursul serii de miercuri, 23 martie 2017, s-a soldat cu moartea unui barbat si totul din cauza inconstientei grave a unui avocat din Iasi. Evenimentul regretabil s-a produs in intersectia de la Granit - zona Bularga, unde cel putin trei autoturisme s-au izbit violent. Mai multe persoane au fost ranite in urma impactului, iar o persoana a decedat. 

Din spusele martorilor, un autoturism marca Toyota Corolla se deplasa pe directia Bucium - Iasi, moment in care a izbit din spate un autoturism marca Toyota Auris, acesta din urma ricosand intr-un autovehicul Dacia Logan echipat taxi care a fost proiectat intr-un copac pe o distanta de aproximativ 100-150 metri. Din nefericire impactul a fost fatal, soferul din Auris murind pe loc, iar pasagera aflata in dreapta lui intrand in coma. De asemenea, soferul de pe taxi si inca un pasager au fost transportati la spital.

Galerie Video


toyota auris fatal coma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007366 (s)