News Flash:

VIDEO cu MOMENTUL SOCANT in care atacatorul de la Londra intra cu masina in multime. Romanca apare cazand in apa

23 Martie 2017
931 Vizualizari | 0 Comentarii
atac londra2
Imagini cu momentul atacului de miercuri de pe podul Westminster au aparut deja in presa. In acestea se poate observa cum una dintre victime cade de pe pod in raul Tamisa, in urma atacului terorist.
Femeia care cade in apa in urma atacului ar putea fi chiar romanca aflata in vizita la Londra, insa informatiile nu au fost confirmate inca.
Un purtator de cuvant al Port of London Authority, care se ocupa de siguranta pe Raul tamisa, a declarat, potrivit The Telegraph: „O femeie din randul pietonilor a fost salvata din apa langa podul Westminster.”
"A fost salvata in viata, dar ranita. Avea nevoie de ingrijiri medicale de urgenta . Am inchis raul. Singura persoana care a cazut in rau in urma incidentului a fost aceasta femei”, au mai declarat autoritatile londoneze. Aceasta a fost recuperată din apă după atacul de pe podul Westminster, însă se află în stare critică, fiind supusă unei operaţii pe creier, după ce medicii i-au depistat un cheag de sânge.

Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat joi pentru MEDIAFAX ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache. Totodată, bilanţul atacului a fost revizuit în scădere de la 5 la 4 morţi, inclusiv atacatorul.

Cei doi români aflaţi între victimele atacului din capitala Marii Britanii sunt Andrei Burnaz şi Andreea Cristea, din Constanţa , de 32, respectiv 31 de ani şi se aflau la Londra pentru a sărbători aniversarea lui Andrei, au precizat joi pentru MEDIAFAX surse oficiale.  sursa: Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006673 (s)