News Flash:

Video - Cu ce se sterg urmele de marker permanent si carioca de pe mobila? Noi am aflat secretul si va spunem si voua

23 Ianuarie 2018
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
carioca

Copiii sunt tot timpul pusi pe glume. Uneori se joaca si cu markerele sau cariocile de prin casa. Surpriza e ca sigur vei descoperi in timp desene si caricaturi facute de ei pe mobilier.
Cum sa scoti petele? Uite ce simplu poate fi!

Acopera desenul cu pasta de dinti.
Freaca locul problema cu o carpa uscata si curata.
La final sterge cu solutia cu care indepartezi urmele de praf.
Simplu si eficient, nu-i asa?

Toata lumea care are copii a trecut macar o data prin aceasta experienta neplacuta, cand micutul a patat cu un marker permanent mobila, peretii ori hainele.

Primul gand legat de cum se cureta markerul permament este ca este imposibil.

Ei bine, din fericire, nu este adevarat, caci exista solutii simple care ne ajuta sa scapam ca prin farmec de orice marker permanent.

In cazul in care ai desene pe tapiterie ori pe alte materiale, se foloseste alcool sanitar, solutii de curatat geamurile pe baza de alcool ori acetona ca sa cureti petele careau ajuns pe canapea ori pe imbracaminte. Pentru ca pateaza, acetona nu poate fi folosita decat pentru haine albe.

Pe canapea sau pe paturi, lenjerie, poti folosi fixativ. Dupa ce se aplica solutiile de curatare, se indeprteaza usor cu betisoare de urechi. Nu folosi prea multa solutie, pentru a nu intinde markerul pe o suprafata prea mare.

Parchetul, mobila si alte suprafete din lemn pot fi foarte usor murdarite cu markerul permanent, iar indepartarea lui poate fi dificila. Nu ai nevoie decat de putina pasta de dinti, de alcool sanitar alb ori de unt de arahide. Sterge usor petele cu o carpa, iar inainte testeaza pe o suprafata mica pentru a nu distuge obiectul respectiv.

Cum se cureta markerul permanent de pe mobila, pereti ori de pe haine

Pe pereti, markerul permanent poate fi greu de curatat. Cu toate acestea, tot fixativul si pasta de dinti pot fi folosite. Daca ai peretii colorati, rezuma-te la fixativ. O alta solutie buna este si zeama de lamaie, pe care sa o pui pe o carpa curata.

Pe sticla, geamuri si oglinzi, curata markerul cu pasta de dinti alba, amestecat cu praf de copt. Ai mare grija de fiecare data cand cureti o suprafata si testeaza pentru prima data pe o suprafata mai mica, pentru a nu distruge zona. Abia apoi foloseste pe toata suprafata.

Alege mereu pasta de dinti alba si simpla, dar si otet alt, iar carpele cu care cureti sa fie albe, ca sa nu se curete.

Galerie Video


canapea paturi lenjerie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)