News Flash:

VIDEO - Cristian Tudor Popescu il face praf pe Victor Ciorbea. "E un slugoi al PSD! O sluga dezgustatoare!"

13 Ianuarie 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP 1
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat declaratiile presedintelui CCR, Valer Dorneanu, pe care le-a calificat drept "grotesti", precum si atitudinea servila a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.
„Mi s-au parut grotesti justificarile domnului Dorneanu. .... ce presiune? Esti judecator al CCR, dumneata nu esti om, trebuie sa fii un mort viu in functia aia. Esti o fata de piatra - legea, constitutia milimetru cu milimetru”, a declarat Cristian Tudor Popescu.
Referindu-se la Victor Ciorbea, jurnalistul a comentat: „Multi nu stiu, la noi memoria e scurta...omul acesta a fost liderul partidului lui Corneliu Coposu. Acest slugoi actual, lacheu de PSD nu e prima data cand e prompt. Poporul e fie Oprescu, fie Dragnea, toate aceste persoane se transforma in popor. De aceea domnul e Avocatul Poporului. Ceea ce e teribil... cum arata un fost lider PNTCD, fost premier al Romaniei care ajunge in situatia de sluga a PSD. Cum poti sa faci asa ceva? Cand ai avut un anume post, nu te joci”.
Presedintele Curtii Constitutionale (CCR), Valer Dorneanu, a declarat, joi, ca sesizarea Avocatului Poporului in ceea ce priveste Legea 90/2001, care nu permite celor condamnati penal sa fie membri ai Guvernului, este „o speta foarte complicata” si ca, din acest motiv, nu a stabilit inca un termen de judecata.
Legea 90/2001, care interzice persoanelor condamnate penal sa fie membri ai Guvernului, a fost atacata la CCR de catre Avocatul Poporului pe 5 ianuarie. sursa: Digi24.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)