News Flash:

VIDEO - Cel mai bogat primar din Romania: vila de 1000 mp cu piscina interioara, iesire la lac si ferma cu cai! „Noi ii spunem Casa Poporului”

15 Iunie 2018
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
vila

Maricuta este cu siguranta unul din cei mai bogati oameni ai Sibiului, chiar daca el nu a lasat aproape deloc sa se observe acest lucru. Primarul Selimbarului, anchetat acum de DNA pentru fraude de sute de milioane de euro detine si un adevarat ranch, aflat in constructie pe DN1 in apropiere de Mohu, relateaza oradesibiu.ro.

Sibienii stiu cu siguranta cladirea impunatoare care se amenajeaza de cativa ani, cum treci de parcul industrial Selimbar, pe partea dreapta, pe DN1, pe sensul de mers catre Talmaciu.
Imobilul nu este finalizat si apartine chiar primarului anchetat acum de DNA, Daniel Maricuta. Daca dinspre strada cladirea nu impresioneaza prea tare, in schimb in partea dinspre cele doua lacuri, aflate acolo, arhitectura este impunatoare. Drumul de acces dinspre DN1 nu este gata, dar se lucreaza de zor si pe pun pavele pentru amenajarea acestuia.

Maricuta a comandat ca aleea de acces din parcare in cladire, sa fie una incalzita, pentru ca iarna sa nu alunece din cauza zapezii sau ghetusului.
In partea din spate insa, departe de ochii lumii incepe adevaratul paradis. Cladirea e aproape toata cu exterior din sticla, iar in interior se poate distinge faptul ca Maricuta a vrut sa fie amenajata o piscina interioara. La nici 50 de metri doua lacuri completeaza peisajul superb in care a fost amplasat acest adevarat ranch. Imediat in vecinatate primarul Selimbarului a dat comanda sa fie amenajata o ferma cu cai, mai ales ca Maricuta este pasionat de echitatie.

Cativa cai pasteau in voie pe pajistea inchisa si aflata departe de ochii curiosilor.Un ingrijitor de la ferma ne-a declarat ca Maricuta a fost ultima data in vizita, saptamana trecuta si ca se intereseaza mereu de cum decurge santierul de amenjare a fermei sale care valoreaza cateva zeci de milioane de euro.
”E cel mai bogat primar din Romania. (..) Noi ii spunem Casa Poporului la acea fema. De multe ori l-am asemuit cu Ceausescu. Are aceeiasi mentalitate. A vrut sa isi faca o super casa acolo. Are o valoare de peste 3-4 milioane de euro. De multe ori m-am intrebat cum a avut curaj sa o construiasca pentru ca din salariul de primar nu ai cum sa faci asa ceva. Nu ii e frica de nimeni” spune Doru Sandru, fost vice primar al comunei Selimbar.

Avere impresionanta

In satul Mohu, apartinator de comuna Selimbar, edilul-sef detinea in anul 2009, impreuna cu consoarta, 19,5 hectare, din care 8,5 sunt reprezentate de „luciu apa” (lac), iar la Bungard, tot in „parohia” lui, „doar” 2 hectare.

Primarul a mai declarat doua terenuri de 0,32 hectar, in intravilanul comunei Sadu si 0,5 hectare la Avrig, conform justitiarul.ro.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006746 (s)