News Flash:

VIDEO - Cea mai emotionanta poveste de viata de la Next Star

2 Martie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Un băieţel în vârstă de 11 ani a uimit juriul atât prin vocea sa, cât şi prin impresionanta poveste de viaţă a familiei sale. 

Mihai Ştefan este un băieţel în vârstă de 11 ani din Târgu Jiu, judeţul Gorj. Băiatul este extrem de talentat la muzică, cântând cu o uşurinţă fantastică melodii ale unor celebri interpreţi şi chiar interprete de muzică populară. 

În primul episod din sezonul 3 al showului Next Star, Mihai a cântat piese munteneşti şi olteneşti, într-un mix care i-a impresionat pe juraţii concursului. Deşi nu a reuşit să se califice în marea finală, Mihai încă păstrează şansa de a câştiga premiul de popularitate. Anul trecut, acest premiu de popularitate a revenit chiar unei fete din Târgu Jiu, Elena Hasna, care a cântat magistral o piesă a Larei Fabian.  Mihai vine dintr-o familie cu o poveste aparte. Înainte de a-l avea pe băieţel, părinţii lui au pierdut doi copii. "Am mai avut doi băieţel. Primul a murit la vârsta de doi ani, apoi l-am născut pe al doilea, care, de asemenea, a murit", a mărturisit mama băiatului în timpul emisiunii. 

Interesant este că şi familia unui membru al juriului a trecut printr-o astfel de dramă. "Fratele meu a murit în primul an de viaţă. De atunci, consider că am un înger păzitor, care m-a ajut să realizez tot ce am reuşit în viaţă. Tu ai doi", a mărturisit Connect-R, cel care avea să fie vizibil afectat de eliminarea lui Mihai din concurs.  Yahoo Celebrity 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0809 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012351 (s)