News Flash:

VIDEO / Cea mai EMOTIONANTA declaratie de dragoste, facuta de o blonda din Suceava. A strans zeci de mii de like-uri pe internet. Fara cuvinte...

21 Octombrie 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
cererea
Sute de mii de romani au fost impresionati de mesajul transmis de o tanara din Suceava iubitului care o parasise cu cateva zile mai devreme. Declaratia de dragoste a strans aproape 30.000 de likeuri si a fost distribuita de 2.500 de ori.

„Este ziua in care Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos cadou, dar de care am aflat abia in ziua in care te-am cunoscut! Din pacate, stim amandoi ca relatia noastra nu a fost una perfecta! Lumea rea a vrut sa ne desparta si a reusit! Dar, cel mai important e ca tot ea ne-a facut sa ne dam seama ca nu avem sens unul fara celalalt. Iubirea noastra nu s-a destramat si a crescut pe zi ce trece mai mult! (...) Sa nu mai pleci niciodata! Te iubesc, Bibi!”, i-a transmis Ioana Agheorghiesei,o tanara din Suceava, iubitului ei, Razvan Petrenciuc.

In doar cateva zile videoclipul a fost vizionat de peste 600.000 de ori, a fost apreciat de 29.000 de ori, a fost distribuit de 2.500 de ori si a strans sute de comentarii.

Galerie Video


ioana agheorghiesei razvan petrenciuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006238 (s)