News Flash:

VIDEO - Caz SOCANT in fotbal: Un portar a fost ucis de un atacant. VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

23 Iulie 2018
810 Vizualizari | 0 Comentarii
portar

Facundo Espindola a murit la varsta de 26 de ani, fiind injunghiat in fata unui bar din Buenos Aires. Incidentul s-a petrecut duminica, la 6:30 dimineata, ora locala. Unul dintre agresori este Nahuel Oviedo, atacant la San Telmo, el si complicele sau fiind retinuti acum de politie.
Camerele de supraveghere au suprins imagini violente. Espindola si ceilalti doi au inceput sa se loveasca, iar la un moment dat unul dintre agresorii portarului ce a trecut si pe la River Plate a scos un cutit si l-a injunghiat pe acesta in torace, lovitura ce i-a produs moartea aproape instantaneu. Cei doi au fugit de la locul crimei, la bordul masinii lui Oviedo, dar el si amicul sau cu nationalitate paraguayana au fost prinsi la scurt timp. Politistii au descoperit urme de sange atat in masina, cat si pe hainele celor doi, iar arma crimei a fost descoperita la cateva strazi distanta fata de locul incidentului.

Din cate se pare, Espindola si agresorii nu se cunosteau, iar Oviedo, care abia revenise pe teren de o spatamana, dupa ce suferise o ruptura a ligamentelor, a mai avut probleme cu legea. In 2011 a fost condamnat pentru un jaf, el recunoscandu-si atunci vina.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)