News Flash:

VIDEO - Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti” de la final

17 Iulie 2018
785 Vizualizari | 0 Comentarii
caine

Un câine adoptat vine la pachet cu multe clipe frumoase în care comunicăm cu acesta într-un mod cu totul special, dar şi cu momente în care ne exasperează prin dezordinea pe care o face. Modalitatea prin care îşi cer iertare în faţa stăpânilor ne aduce însă întotdeauna zâmbetul pe buze, iar aceste imagini vorbesc de la sine.

Ettore este un Labrador tare simpatic care vrea să câştige bunăvoinţa stăpânului său după ce făcuse o năzdrăvănie.

Vinovat fiind, patrupedul pozează în victimă şi încearcă din răsputeri să nu întâlnească privirea stăpânului său.

Anthony Federica Granai, proprietarul câinelui, îşi priveşte patrupedul drept în ochi şi îl întreabă: „Mă rogi să te iert?”

Ettore nu rezistă insistenţelor stăpânului său şi dintr-o dată se urcă în braţele lui punându-şi capul pe pieptul acestuia. Câinele ştie că este vinovat şi vrea în acest fel să îşi ceară iertare.

Chiar şi atunci când bărbatul repetă „Nu, nu merge aşa. Ettore, Ettore, te înşeli, nu înţelegi că ai făcut o greşeală? Nu, nu va merge aşa.”

– câinele insistă prin comportamentul său să i se accepte scuzele. Ofensiva plină de farmec a patrupedului îi topeşte inima stăpânului, care după această dovadă incontestabilă de dragoste şi afecţiune îşi îmbrăţişează câinele spunându-i:


„Bine, facem pace!” Imaginile filmate ne dovedesc faptul că patrupezii sunt extrem de inteligenţi şi au o legătură cu totul specială cu stăpânii lor.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006413 (s)