News Flash:

VIDEO - Avionul disparut - 300 de obiecte, localizate intr-o zona de cautare

27 Martie 2014
676 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ 300 de obiecte au fost localizate de catre un satelit thailandez într-o zona de cautare a zborului MH370, în sudul Oceanului Indian, în largul coastelor australiene, la nivelul orasului Perth, a anuntat Agentia publica thailandeza însarcinata cu satelitii. Cautarile unor fragmente ale avionului au fost suspendate joi, pentru a doua oara saptamâna aceasta, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat Australia, care conduce operatiunile.
UPDATE 12:05 - Circa 300 de obiecte, localizate de un satelit thailandez într-o zona de cautare
"Un satelit thailandez a descoperit aproximativ 300 de obiecte, care au de la doi la 15 metri, plutind în sudul Oceanului Indian", la aproximativ 2.700 de kilometri în largul coastelor orasului australian Perth, a declarat pentru AFP directorul Agentiei publice GISTDA.
"Dar nu putem confirma, nu îndraznim sa confirmam, ca sunt fragmente ale avionului" care efectua cursa MH370, a adaugat oficialul thailandez.
Imaginile înregistrate de catre satelit dateaza de marti, dar au putut sa fie analizate abia miercuri, a precizat Agentia, adaugând ca informatia a fost transmisa Malaysiei.
Aceste obiecte sunt dispersate într-o zona de câteva sute de kilometri patrati, la aproximativ 2.700 de kilometri sud-vest de Perth, si la aproximativ 200 de kilometri distanta de zona reperata de catre un satelit francez apartinând Airbus Defence and Space, potrivit agentiei thailandeze.
UPDATE 07:30 - Australia suspenda din nou cautarile cu privire la MH370, din cauza conditiilor meteorologice
"Toate avioanele revin la Perth (unul dintre cele mai importante orase de pe coasta de vest a Australiei), iar navele parasesc zona de cautare", a anuntat Autoritatea australiana pentru Securitate Maritima (AMSA).
Sase avioane militare australiene, chineze, japoneze si americane se aflau în misiune, împreuna cu alte cinci avioane civile, scrutând zonele de cautare, la câteva mii de kilometri sud-vest departare de Perth.
De asemenea, cinci nave au fost chemate din zona.
Malaysia a anuntat miercuri ca imagini înregistrate de catre un satelit Airbus Defence and Space releva prezenta a 122 de obiecte care pluteau într-un perimetru de 400 kilometri patrati, în sudul Oceanului Indian, în zona de cautare stabilita de tarile angajate.
În imagini înregistrate prin satelit, comunicate anterior de catre Australia, China si Franta, apareau de asemenea obiecte care pluteau în aceasta zona, unele cu o lungime de mai multi metri.
Deoarece nu au putut sa fie recuperate si identificate, este imposibil sa se spuna daca aceste obiecte sunt fragmente din avionul de tip Beoing 777, care a disparut pe 8 martie cu 239 de persoane la bord, în timp ce efectua o legatura Kuala Lumpur-Beijing. Mediafax.ro

Galerie Video


publice gistda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1059 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017885 (s)