News Flash:

VIDEO - ATENTAT GROAZNIC: Cel putin 18 morti si 41 de raniti, intr-un atac sinucigas cu bomba!

13 Noiembrie 2015
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
atentat sinucigas
Cel putin 18 persoane au murit si alte 41 au fost ranite, vineri, in Bagdad, intr-un atac sinucigas cu bomba, comis la funerariile unui militant siit, care a luptat impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic (SI), informeaza site-ul agentiei de presa Reuters.
Politia irakiana si surse medicale au anuntat ca, in atacul de vineri, cel putin 18 persoane au murit si alte 41 au fost ranite. Atentatul a avut loc la o moschee dintr-o zona predominant siita Hay al-Amil din capitala Irakului, Bagdad.
Atacul nu a fost revendicat pana in prezent.
Militantii sunniti ai organizatiei teroriste Stat Islamic (SI), care controleaza ample regiuni din nordul si vestul Irakului, au mai comis atentate cu bomba in Bagdad.
Atacul a avut loc la funerariile unui membru al gruparii Hashid Shaabi, formata in mare parte din luptatori siiti care sprijina Guvernul irakian si lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic.
Influenta pe care a dobandit-o gruparea Stat Islamic in Irak a amplificat aceste tensiuni intre sunniti si siiti, determinand efectuarea raidurilor aeriene de catre fortele coalitiei internationale conduse de SUA in regiuni din Irak si Siria, unde militantii islamisti se lupta sa impuna un califat.
 Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)