News Flash:

VIDEO - A pus bureti de vase in frigider! Cand vei afla motivul, vei face si tu la fel!

29 Octombrie 2017
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
burete de vase
Cu cat mancarea este mai proaspata, cu atat retine mai multi nutrienti. Acesta este un principiu de baza, pe care toata lumea il intelege. Vrei sa afli ce poti face ca sa pastrezi prospetimea frcutelor si legumelor pentru cat mai mult timp? Daca te-ai saturat sa arunci mancarea pentru ca s-a stricat sau a prins miros, atunci trebuie sa incerci asta.

Acest truc ingenios presupune doar folosirea unor bureti, care sa ajute la pastrarea prospetimii fructelor si legumelor pentru mai mult timp. Urmareste filmuletul de mai jos ca sa vezi ce trebuie sa faci.( incepe de la secunda 0:20).

Instructiuni: Pune pe fundul cutiei frigiderului, in care depozitezi fructele si legumele, cativa bureti astfel incat sa-i acopere intreaga suprafata.

Cum functioneaza: Buretii vor absorbi umezeala in plus. In acest fel, produsele vor fi uscate, si nu se vor mai altera asa de repede, tinand cont de faptul ca umezeala va disparea. Astfel le vei putea prelungi termenul de consum si inca ceva: Nu uita insa sa storci buretii zilnic sai sa-i schimbi din cand in cand!

Galerie Video



nutrienti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)