News Flash:

Victorii superbe pentru Steaua si Astra in Europa League

25 Noiembrie 2016
963 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua city
Steaua a invins formatia turca Osmanlispor cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa L a competitiei de fotbal Europa League, si ramane in cursa pentru calificarea in saisprezecimile de finala. 
Steaua s-a impus prin golurile marcate de Marko Momcilovic (68) si Gabriel Tamas (86), ambele dupa centrari ale lui Boldrin de pe partea dreapta, dupa ce oaspetii deschisesera scorul prin Badou Ndiaye (30). 
A fost prima victorie a Stelei in grupele competitiilor europene, dupa o pauza de mai bine de doi ani. Precedentul succes data din 23 octombrie 2014, acasa, 2-1 cu Rio Ave. 
Steaua va juca ultimul meci din grupa, decisiv, cu Villarreal, in deplasare, pe 8 decembrie, unde este obligata sa castige. 
--------
Echipa de fotbal Astra Giurgiu a facut un pas mare spre calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League, dupa ce a invins-o pe Austria Viena cu scorul de 2-1 (0-0) in meciul disputat joi pe Ernst-Happel-Stadion in Grupa E a competitiei. 
Daniel Florea (minutul 79) si Constantin Budescu (88), dupa un penalty obtinut tot de Florea, au marcat golurile campioanei Romaniei, care a revenit spectaculos dupa ce Lukas Rotpuller deschisese scorul (57). 
Echipa antrenata de Marius Sumudica s-a impus meritat, dupa ce in ultima jumatate de ora a fost clar superioara unui adversar ramas in inferioritate numerica. 
Dupa acest rezultat, Astra are 7 puncte si este pe locul 2 in clasamentul grupei. Lider, cu 11 puncte, este Roma, deja calificata. Austria Viena este pe pozitia a treia, cu 5 puncte. Viktoria Plzen, cu 3 puncte, ocupa ultimul loc si nu mai are sanse de calificare. 
In ultimul meci din faza grupelor, campioana Romaniei o va intalni acasa pe AS Roma, pe 8 decembrie. In aceeasi zi, Austria Viena va juca in deplasare cu Viktoria Plzen. 
In partida impotriva Romei, Astra nu va conta pe Geraldo si Junior Morais, care vor fi suspendati pentru cumul de cartonase galbene. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007128 (s)