News Flash:

Victor Ponta s-a prezentat la Politie

9 Septembrie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta5
Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la Sectia 6 de Politie, aceasta fiind una dintre obligatiile impuse de masura controlului judiciar.
Vineri dimineata, in jurul orei 9,00, Ponta s-a prezentat la Instanta suprema, unde este programat sa se judece procesul in care el cere ridicarea controlului judiciar.
In sala de judecata, avocatul sau i-a solicitat judecatorului o pauza pentru a putea studia dosarul de urmarire penala intocmit de procurorii DNA. Magistratul a fost de acord, iar sedinta de judecata a fost amanata pentru ora 13,00.
Dupa cateva minute petrecute in arhiva Sectiei penale, Ponta s-a deplasat la Politie. El a revenit, in jurul orei 12,00, la Instanta suprema.
"Voi da o declaratie in fata judecatorilor, astfel incat ceea ce le spun sa va pot spune si dumneavoastra", a spus Ponta la intoarcerea la Inalta Curte.
Intrebat de jurnalisti ce ar avea de spus, Ponta a replicat: "Tot! Veti fi foarte uimiti".
Fostul premier a contestat masura controlului judiciar impusa impotriva lui in dosarul in care a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploiesti.
Victor Ponta este urmarit penal de procurorii DNA Ploiesti intr-un nou dosar, in care este acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004813 (s)