News Flash:

Victor Ponta, la DNA Oradea

12 Ianuarie 2016
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta5
Fostul premier Victor Ponta este audiat, marti, la DNA Oradea, in dosarul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, care a fost arestat preventiv, in decembrie, sub acuzatiile de santaj si interventii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la AJFP.
Victor Ponta a ajuns la sediul DNA Oradea in jurul orei 9.40, surse judiciare declarand ca el este audiat ca martor in dosarul in care presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este acuzat de fapte de coruptie.
Mircea Govor, care este si vicepresedinte al Consiliului Judetean, a fost arestat preventiv, in 23 decembrie, in dosarul in care este acuzat de santaj si interventii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP).
Govor era, din 17 decembrie, in arest la domiciliu, in urma unei decizii luate de judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Decizia a fost insa contestata atat de Govor, cat si de procurorii DNA, ICCJ dispunand ulterior definitiv arestarea preventiva a lui Mircea Govor.
Govor este acuzat de procurorii DNA Oradea de folosirea influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite (doua infractiuni), santaj in forma agravata (patru infractiuni). Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005633 (s)