News Flash:

Victor Ponta isi cere scuze pe Facebook

3 Decembrie 2014
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta
Victor Ponta a postat, marti seara, un mesaj pe Facebook, in care cere scuze pentru greselile din campania electorala si soune ca lista regretelor lui e „destul de lunga”.
Cu alegerile pierdute, partidul in criza si functiile de premier si presedinte PSD in pericol, Victor Ponta schimba strategia de comunicare publica si trece la mesaje impaciuitoare. Pe pagina de Facebook a primului-ministru a aparut, aseara, un mesaj in care Victor Ponta spune ca a facut „cu siguranta multe greseli”, dar varsta ii permite sa le recunoasca si sa invete din ele.
''Cu siguranta am facut multe greseli, dar la 42 de ani am capacitatea sa le recunosc si sa invat din ele, indiferent de pozitia pe care o voi avea pe scena publica. Ce regret? Este o lista destul de lunga, dar tot ce am gresit a fost omenesc. Inca o data imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti de spusele mele sau ale celor care ma sustineau. Am intrat de multe ori in schimburi de replici pe care imi doresc sa le fi putut evita. Asta regret cu adevarat!'', a scris Ponta pe Facebook.
Gandul.info 

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006729 (s)