News Flash:

Victor Ponta ii da de gol pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

11 Noiembrie 2016
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
Impactul bugetar pentru cresterea salariilor in anul 2017, prin legea votata recent in Parlament, este mai mic decat cel pe care il va avea majorarea bugetului pentru activitatile de aparare, a declarat joi seara, la Hunedoara, fostul premier Victor Ponta.

El a aratat ca impactul bugetar al legii de majorare a salariilor din sectorul public este de 4 miliarde de lei, in timp ce efectul cresterii alocarilor bugetare pentru aparare se va ridica la 5 miliarde de lei in bugetul de stat pe anul 2017.

"Inteleg ca pentru domnul Ciolos si domnul Iohannis, 4 miliarde de lei - sa marim salariile - nu sunt in 2017, in schimb s-au angajat sa marim cheltuielile militare cu 5 miliarde de lei. Deci, banii sunt. Problema este, intotdeauna - sigur, nu ajung pentru toate, care-i prioritatea? Daca ma intrebati pe mine, nu doar ca sunt social-democrat, ca sunt roman si traiesc in Romania, sigur, sunt buni si banii de inarmare, dar pana atunci e mai important sa avem profesori si medici. Cred ca PSD tocmai asta a vrut sa arate prin legea votata (a majorarii salariilor, n.r.) si cu siguranta asta va face in bugetul pe 2017, daca suntem noi la guvernare. Daca sunt (la guvernare, n.r.) domnul Ciolos si domnul Iohannis, o sa mai cumparam niste fregate olandeze sau niste avioane, cine stie de unde, dar, zau, nu cred ca este alegerea cea mai buna pentru 2017", a spus Victor Ponta.

Fostul premier a explicat ca a efectuat calculele referitoare la impactul bugetar si a apreciat ca o crestere a salariilor se va regasi tot in economia Romaniei, inclusiv prin taxele si impozitele care se intorc la stat. 

impactul bugetar aparare ciolos iohannis prioritatea psd fregate victor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005873 (s)