News Flash:

Victor Ponta, DEZLANTUIT intr-o emisiune TV

8 Noiembrie 2016
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Victor Ponta s-a dezlantuit, luni seara, intr-o emisiune TV! Fostul premier a lansat acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Dacian Ciolos, dar si la adresa unor ministri din Executiv.

”Asta e nimica toata. Un ministru, ala de la Energie, a primit sute de mii de euro pentru inchirierea unui site printr-o firma din Caraibe. Domnul Ciolos ia banii direct de la Bruxelles, ministrul ia banii printr-un off-shore, cine stie de la cine...E pe fata!

Unde s-a luptat Ciolos cu Comisia Europeana? Domnul Iohannis e o copie, un plagiat, de prost-gust al lui Basescu. E sinistru, jalnic. E mult mai rau. Basescu se folosea de straini ca sa ramana la putere, el e folosit de straini.

Cei mai mari criminali sunt cei care folosesc moartea oamenilor pentru politica si ma refer la Iohannis si la Ciolos. Au mers la Colectiv sa faca spectacol. La Iohannis ma astepta, la Ciolos nu ma asteptam, sunt socat.

Domnul Paslaru, dupa cum arata, e cel mai mare trantor. Daca ma uit la el, primeste mierea de la altii. E asasin economic, nu vedeti cum sar zecile de mii de euro din el?

Daca nu ne baga Kovesi la puscarie, noi trebuie sa crapam.”, a spus Victor Ponta la emisiunea lui Victor Ciutacu. 

energie ciolos bruxelles comisia europeana iohannis basescu kovesi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004569 (s)