News Flash:

Vicepresedinte PSD: Am tot mai putine argumente in fata celor care cer SUSPENDAREA presedintelui

26 August 2018
745 Vizualizari | 0 Comentarii
psd

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a declarat, sambata, ca, desi a fost unul dintre cei care s-au tot opus procedurii de suspendare a presedintelui Iohannis, in ultima perioada are tot mai putine argumente in fata colegilor partid care cer imperativ suspendarea din functie a sefului statului.
”Am fost pe parcursul acestui an unul dintre membrii PSD care m-am tot opus demararii procedurii de suspendare a presedintelui Iohannis. Din pacate dupa ultimele declaratii de ieri ale presedintelui Iohannis raman cu din ce in ce mai putine argumente in fata colegilor din PSD care cer imperativ suspendarea. Am tot spus ca importanta pentru PSD este buna guvernare si aplicarea Programului de guvernare in beneficiul romanilor. Am sustinut ca suspendarea va genera instabilitate politica si deturnarea atentiei de la masurile pe care Guvernul PSD-ALDE le ia in fiecare zi pentru romani”, a scris Gabriel Zetea pe pagina sa de Facebook.

El a mai spus ca ”din pacate incep sa cred ca m-am inselat”.

”Presedintele Iohannis cauta cu toata forta instabilitatea, provoaca de fiecare data cand deschide gura, ataca cu sau fara motiv in fiecare zi Coalitia PSD-ALDE, instiga la proteste de strada sustinand chiar violentele daca asta ar duce la caderea guvernului, blameaza institutii ale Statului Roman (cum este de pilda Jandarmeria) doar pentru ca nu este sub controlul sau si sustine alte institutii de forta inchinzand ochii voit la protocoalele secrete declarate neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala. Daca ar fi doar cele enumerate mai sus as fi inchis si eu ochii in continuare si as fi zis ca sunt declaratii politice si Iohannis fura startul campaniei prezidentiale din 2019. Problema si mai grava apare cand induci in spatiul public nesiguranta prin declaratii iresponsabile despre bunul mers al guvernarii”, a adaugat Zetea.
El a respins acuzatiile sefului statului.

”Presedintele spune a nu mai stiu cata oara ca nu sunt bani de pensii si salarii. Fals! (...) Presedintele amana iresponsabil sedinta CSAT pentru a aviza rectificarea bugetara pentru ca nu ii convin taierile de bugete ale Administratiei Prezidentiale si ale serviciilor secrete. (...) Presedintele participa din ce in ce mai des la intalnire politice al PNL sfidand Constitutia. Isi cunoaste presedintele Iohannis fisa postului conform Constitutiei Romaniei? Stie presedintele ca ar trebui sa reprezinte toti romanii? Si pe cei care l-au votat si pe cei care nu l-au votat. (...) Presedintele Iohannis inchide suspect ochii la noile dezvaluiri privind Protocoale intre serviciile secrete si institutii judiciare. Isi exprima increderea ca aceste Protocoale sunt legale cand chiar Curtea Constitutionala ne spune ca nu sunt dar ataca la baioneta alte institutii ale Statului cum este Jandarmeria care si-a facut datoria. Nu vedem dublul standard prezidential? Nu observam dubla masura dupa care judeca presedintele? Domnule presedinte Iohannis...Am fost un partizan al bunei colaborari institutionale indiferent de simpatiile politice dar ma lasati fara argumente atunci cand vine vorba despre exercitarea cu demnitate si buna credinta a functiei de Presedinte al Romaniei pe care o ocupati temporar... ”, a conchis liderul social-democrat.


suspendare iohannis suspendarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006480 (s)