News Flash:

Vezi ce se poarta primavara aceasta! Iulius Mall a lansat catalogul online cu cele mai trendy tinute ale sezonului

17 Aprilie 2018
825 Vizualizari | 0 Comentarii

Asa cum si-a obisnuit clientii, Iulius Mall Timisoara le-a pregatit o noua surpriza, in ton cu pasiunea lor pentru moda si cu un stil de viata modern. Iulius Mall a lansat noul catalog fashion online dedicat sezonului cald.

Iulius Mall Timisoara vine in intampinarea clientilor sai cu un catalog profesional, care dezvaluie piesele disponibile in noile colectii ale brandurilor preferate de pasionatii de shopping. Cei care vor sa afle ce se poarta si sa se inspire cu idei pentru un look trendy, pot descoperi catalogul Spring Lookbook 2018.

Pasionatii de moda care vor rasfoi catalogul vor descoperi outfit-urile propuse de specialisti in acest sezon, precum si modalitati inedite de a le combina si accesoriza. Sugestiile inspirate pot fi gasite la brandurile din Iulius Mall Timisoara, precum: Tommy Hilfiger, Motivi, D’S Damat, Guess, Stefanel, Nifty by Josephine, Nissa, Irina Schrotter, Musette, Parfois, Anna Cori, Il Passo, Tezyo, Office Shoes, Stefanel, Jazz, URMA, U-MAN, Meli Melo si Bardash.

Fotografiile au fost realizate in decorul elegant al UBC 1, cea mai noua cladire de birouri a ansamblului mixt Openville, dar si in alte locatii la fel de interesante. 

Descopera ce se poarta, accesand link-ul: http://iuliusmall.com/timisoara/fashion/

Recomandarile in materie de styling vin din partea specialistilor, Iulius Mall colaborand pentru acest catalog cu lector univ. dr. Cristina Lazar si asistent univ. dr. Sandra Suciu, de la Departamentul Design Vestimentar al Facultatii de Arte si Design, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.


surpriza shopping
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005244 (s)