News Flash:

Vezi aici 6 motive pentru care nu trebuie sa tragi apa dupa ce urinezi…

19 Februarie 2018
1708 Vizualizari | 0 Comentarii
toaleta

Atunci cand avem nevoi fiziologice, care sa fie oare procedura? Cu siguranta, toti mergem la toaleta si scapam de problema. Simplu, nu?
Insa dupa ce ne-am indeplinit misiunea, apare intrebarea, sa trag apa sau nu?
Ei bine, noi iti oferim 6 motive sa nu o mai faci dupa ce urinezi:

1. Costa mult
Apa costa si atunci cand tragi apa se uzeaza destul de multa. Incearca sa nu faci asta chiar de fiecare data cand urinezi, vei vedea ca se va simti la urmatoarea factura!

2. Deranjeaza noaptea
Daca ai un somn nelinistit si te tot trezesti noaptea pentru a merge la toaleta, afla ca ii poti deranja pe cei din jur tragand apa prea des. Incearca sa tragi apa doar dimineata.

3. Face rau mediului inconjurator
Apa este din ce in ce mai poluata cu fiecare zi care trece. Incearca sa nu mai tragi apa ori de cate ori mergi la toaleta, astfel vei proteja mediul inconjurator.

4. Afecteaza presiunea si temperatura apei
Tie nu ti s-a intamplat sa te bucuri de un dus placut, cand apa rece se taie brusc si te trezesti cu un dus fierbinte cat ai clipi? Probabil ca cineva a tras apa fara sa isi dea seamaca altcineva din casa face dus. Din fericire noul sistem previne aceste neplaceri, insa de ce sa risti daca poti sa nu tragi apa atat de des?

5. Urina este curata
Poate ca urina nu este in totalitate sterila, insa este mult mai curata decat saliva. Daca o lasi ceva timp in WC nu te afecteaza cu nimic.

6. Imprastii germenii
Majoritatea oamenilor cred ca este dezgustator sa nu tragi apa, insa adevarul este ca imprastii mai multi germeni atunci cand o tragi. Atunci cand apa incepe sa curga, aceasta imprastie toti germenii in baia ta, insa daca ii lasam in toaleta, acolo raman. Cea mai buna metoda prin care nu vei imprastia germenii este sa pui capacul inainte de a trage apa. Asadar, data viitoare incearca sa imprastii cat mai putini germeni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006166 (s)