News Flash:

Vestul tarii, prezentat in Parlamentul European

20 Februarie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Zona de vest a tarii va putea fi cunoscuta in Parlamentul European si in celelalte structuri europene, prin intermediul unei delegatii ce va avea rolul de a prezenta oportunitatile din aceasta parte a Romaniei, a declarat joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, europarlamentarul PSD Victor Negrescu. 
"In luna aprilie a acestui an, pe 24, vom lansa la Bruxelles delegatia Banatului si a Transilvaniei, care, practic, e o delegatie ce va avea rolul de a reprezenta interesele acestei zone a tarii, oportunitatile turistice, culturale si economice pe care le ofera, inclusiv judetul Caras-Severin. Va exista si o locatie in care se vor organiza evenimente ce vor fi un sprijin pentru toti. Aceasta delegatie va fi deschisa pentru toti si speram sa avem 10.000 de participanti. Vom implica inclusiv comunitatea de romani care traieste in Belgia", a precizat Victor Negrescu. 
Europarlamentarul PSD sustine ca atat Resita, cat si judetul Caras-Severi, vor fi reprezentate la acest eveniment, care va permite prezentarea a tot ceea ce inseamna oferta turistica si economica. 
Cu aceasta ocazie, reprezentantii Romaniei prezenti la deschidere vor avea intalniri cu parlamentarii europeni, cu ministri belgieni, cu toti oamenii care pot sprijini dezvoltarea acestei zone a tarii, a afirmat Victor Negrescu. AGERPRES

parlamentul european judetul caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011133 (s)