News Flash:

Vesti bune! Timisoara va avea spital regional

4 Ianuarie 2015
1391 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Regional din Timisoara revine in actualitate. Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca are in plan construirea a trei spitale regionale, la Iasi, Timisoara si Craiova, primele de acest gen dupa 1989.
Ministrul Sanatatii a facut aceasta afirmatie (pentru Mediafax), oarecum surprinzatoare, dupa ce acum cateva luni, mai exact in luna august, anunta ca are in plan construirea a trei spitale regionale la Iasi, Cluj si Craiova, urbea de pe Bega nefiind pe aceasta lista. Acum, la inceput de an, se pare ca Timisoara a intrat pe lista „selecta” a oraselor in care se vor construi spitale regionale.
In luna august a anului trecut se lua in calcul chiar si constructia unui spital regional al Timisoarei cu fonduri europene din programele transfrontaliere Romania-Ungaria. Deocamdata insa ministrul Sanatatii nu a precizat cu ce fonduri vor fi realizate aceste spitale. Conform declaratiilor ministrului din luna august, spitalele urmau sa fie realizate cu fonduri europene.
In luna octombrie a anului 2014, aflat la Timisoara, Nicolae Banicioiu a spus ca in cazul Timisoarei se analizeaza ideea realizarii unui spital regional in parteneriat public-privat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007574 (s)