News Flash:

Vesti bune pentru tinerii din Timisoara! Va fi construit un nou bloc Anl

14 August 2017
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
anl
Vesti bune pentru tinerii care inca spera la o locuinta prin Agentia Nationala pentru Locuinte. Primarul Nicolae Robu anunta ca in scurt timp se va lucra la proiectul pentru ridicarea unui bloc nou in Timisoara. Vedeti cine va avea acces la apartamente!
Oficialii ANL au reusit sa finalizeze licitatia pentru proiectare si executie, castigatoare fiind o asociere formata din firmele Forim din Caransebes si Dacodrin din Arad. In aproape doi ani ar trebui sa fie gata blocul, care va fi pus la dispozitia tinerilor medici.
„Agentia Nationala a Locuintei ne-a comunicat ca s-a semnat contractul pentru proiectarea si executia primului bloc de locuinte pentru tineri, unul cu subsol, parter si 6 etaje (S+P+6E), cuprinzand 30 de apartamente. Blocul este destinat tinerilor medici. Licitatia a fost castigata de asocierea dintre firmele FORMIN S.A. din Caransebes si DACODRIN SRL din Arad. Termenul de realizare a contractului – proiectare plus executie – este de 21 luni”, a anuntat Robu, potrivit tion.
Constructia va fi amplasata pe strada Ion Ionescu de la Brad, pe un teren pus la dispozitie gratuit de catre primarie. Municipalitatea se ocupa si de utilitati, dar si de caile de acces.

nicolae robu anl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008886 (s)