News Flash:

Vesti bune pentru soferi! Lucrarile la pasajul Michelangelo din Timisoara sunt aproape de finalizare

11 Martie 2014
647 Vizualizari | 0 Comentarii
pasajul Michelangelo din Timi oara
Planşeul peste pasajul Michelangelo din Timișoara a început să fie acoperit cu beton. După ce au pregătit șantierul timp de o săptămană, muncitorii au început lucrările de betonare. Peste două luni se va putea circula peste pasaj, spun autoritățile, scrie Digi24.ro. Vorbim despre o suprafață de aproximativ 115 metri lungime și 15 metri lățime. Muncitorii vor turna, în această săptămană, aproximativ 750 de metri cubi de beton. Iar betonul proaspăt turnat are nevoie de 28 de zile ca să se usuce.
„Apoi vine montată hidroizolația, ne explică Marius Scorobete, șeful de șantier. Mai avem de lucru la podul Michelangelo, unde se toarnă betonul de umplutură pentru trotuare. Venim după aceea cu pavajul pe pod și cu parapetul".

Autoritățile sunt optimiste şi spun că, din mai, șoferii vor putea circula pe pasaj dinspre bulevardul Michelangelo spre Spitalul Judeţean.
„După estimările pe care le-am făcut, cam pe la jumătatea lui mai ar fi șanse să putem trece pe axa sud-nord, peste planșeu, pe varianta finală", spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.
Şoferii nu sunt, însă, la fel de optimişti: „Nu cred că o să fie gata la timp”, - Nu se mișcă ei cum trebuie? De cand treceți pe aici ce-ați observat? ”Lucrează destul de încet", „E foarte bine, cum să nu fie bine, că pană acuma era jale", „Mai decongestionează circulația, dar în rest, în ritmul în care se lucrează, niciodată n-o să fie...".
Şantierul Michelangelo trebuie închis pană în luna octombrie a acestui an. Valoarea totală a lucrărilor este de 60 de milioane de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013615 (s)