News Flash:

Vesti bune pentru pensionari. In decembrie, pensiile vor fi platite in avans, inaintea sarbatorilor

4 Decembrie 2014
649 Vizualizari | 0 Comentarii
Toate pensiile vor fi platite inainte de sarbatori, in perioada 11 - 24 decembrie, informeaza, joi, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV).
"Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a facut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii in avans, in perioada 11 - 24 decembrie, prin intermediul CN Posta Romana SA", se arata intr-un comunicat transmis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, termenele de virare a sumelor de plata catre oficiile postale au fost decalate pentru a se asigura plata tuturor pensiilor inainte de sarbatori.
"In ceea ce ii priveste pe beneficiarii care nu vor fi gasiti la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurata la ghiseele subunitatilor postale pana in data de 30 decembrie (in cazul celor avizati la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul bancilor (este vorba de bancile care au incheiate conventii cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi incasate la aceleasi date ca in lunile anterioare, pana in sarbatorile de iarna", precizeaza MMFPSPV.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028573 (s)