News Flash:

Vesti bune pentru calatorii CFR din vestul tarii! Sunt sanse mari sa fie reintrodusa o ruta veche

17 Octombrie 2015
711 Vizualizari | 1 Comentarii
tren 1
 Trenurile de calatori ar putea circula, din nou, de la jumatatea lunii decembrie, pe ruta Simeria-Hunedoara, dupa ce acest serviciu a fost oprit in luna martie in urma unor probleme pe care le-a avut operatorul privat care actiona pe acest traseu. 
Activitatea de transport pe calea ferata a calatorilor se va realiza de catre CFR Calatori, in prezent specialistii companiei de stat efectuand un studiu de oportunitate din care va rezulta numarul de trenuri ce vor fi puse in circulatie, in functie si de concurenta in transportul public din zona. 
'Estimam ca in luna decembrie se va concretiza ruta de calatori Simeria-Hunedoara. Incercam sa aducem trenul si in localitatile care au ramas izolate din punct de vedere al transportului feroviar', a declarat joi, pentru AGERPRES, seful Serviciului de Comunicare CFR Calatori, Anca Predescu. 
Cel mai probabil, ruta de calatori va fi deschisa in jurul datelor de 10 sau 12 decembrie, in momentul schimbarii planului de mers al trenurilor. 
Reprezentanta CFR Calatori a spus ca se va lua in calcul ca intre Hunedoara si Simeria sa circule zilnic intre 4 si 8 trenuri, graficul de circulatie al acestora urmand sa fie corelat cu transportul spre Deva. 
Ultimul tren de persoane a plecat din gara municipiului Hunedoara pe 17 martie. 
In perioada anilor '90, in gara Hunedoara veneau 16 trenuri de persoane, intre care si accelerate spre Iasi si Bucuresti. Majoritatea curselor erau insa de navetisti, muncitori care lucrau la combinatul siderurgic din Hunedoara sau elevi care invatau la liceele din oras. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Florica  | #1069
“Puteti avea absolut tot ce va doriti, daca va doriti cu adevarat si daca sunteti gata sa perseverati suficient de mult, pentru a face ceea ce altii au facut inaintea voastra ca sa obtina lucruri similare” - Brian Tracy.

Selectam colaboratori, persoane serioase, dedicate si perseverente, care dispun de circa 2 ore libere pe zi pentru publicarea de anunturi pe internet. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru detalii, rog doar persoanele serioase sa trimita mail la adresa: florydumitru@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0909 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030572 (s)