News Flash:

Vesti bune! Din primavara vom zbura in Olanda de pe Aeroportul Timisoara

10 Ianuarie 2016
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air
Reprezentantii Aeroportului International Timisoara au anuntat, sambata, ca din data de 29 martie timisorenii vor putea zbura direct in Olanda, la Eindhoven.
„Incepand cu data de 29 martie 2016 se vor opera zboruri spre si dinspre Eindhoven cu o frecventa de trei zboruri/saptamana: marti, joi si sambata”, au spus oficialii AIT.
Orasul Eindhoven este situat in centrul unei regiuni care cuprinde pe o raza de aproximativ 100 de km orase importante precum Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln sau Bruxelles.
„Calatoria de la Timisoara la Eindhoven ofera prilejul de a vizita o zona istorica si cu o civilizatie si cultura deosebita. Pe de alta parte, va oferi prilejul locuitorilor de pe acele meleaguri sa cunoasca frumusetea naturala a naturii din judetul Caras Severin, sa cunoasca frumusetea istorica si cultura oraselor Timisoara si Arad”, au mai precizat cei de la Aeropotul International Timisoara.
Ei sustin ca pe parcursul acestui an se vor introduce si alte noi destinatii, conducerea aeroportului purtand in prezent in negocieri cu mai multe companii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)