News Flash:

Vesti bune! De vara viitoare mergem pe litoralul romanesc cu avionul

7 Septembrie 2016
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
bluer air2
Incepand din luna aprilie 2017, timisenii vor putea ajunge pe litoralul romanesc in doar doua ore. Compania Blue Air va avea saptamanal doua zboruri pe aceasta ruta. „Este un pas important in dezvoltarea turismului intern dar si al turismului in Timis”, a declarat Calin Dobra, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in judetul Timis, membru al Federatiei F.A.P.T.
„Am atins azi unul dintre marile obiective pe care Federatia F.A.P.T si le-a propus in activitatea sa de dezvoltare si promovare a destinatiilor turistice romanesti, si anume: conectarea destinatiilor romanesti intre ele. Astfel, avand in vedere ca in ultimii 20 ani pe Aeroportul Constanta, care deserveste litoralul romanesc, nu mai aterizau curse interne, Asociatia Litoral – Delta Dunarii (A.L.D.D.) si Aeroportul International „Mihail Kogalniceanu” Constanta au demarat incepand din 2014 un proiect de atragere de zboruri catre litoralul romanesc, pentru a creste numarul de turisti si durata medie a sezonului turistic in aceasta destinatie. Incepand din toamna 2015 am reluat negocierile cu compania TAROM si am atras alaturi de noi si asociatiile de promovare si dezvoltare a turismului Timis, Oradea-Baile Felix si Bucovina impreuna cu Consiliile Judetene si aeroporturile pe care le reprezinta, dar si Asociatia Aeroporturilor din Romania. Obiectivul pe care ni l-am asumat la Federatia F.A.P.T. este atins azi, cand anuntam ca vom reusi sa conectam destinatiile romanesti intre ele, pentru a creste circulatia turistica intre litoral, Delta Dunarii, Banat, Crisana si Moldova. Pentru litoral, este cea mai buna veste din ultimii 20 ani, iar pentru turismul romanesc si Romania inregistram astazi un succes major”, a declarat si Corina Martin, presedinte F.A.P.T. si Asociatia Litoral-Delta Dunarii.
„Ma bucur sa anuntam, in sfarsit, ca Timisul si timisenii sunt cu multe ore mai aproape de litoralul romanesc si ca, din primavara lui 2017, compania Blue Air va contribui la dezvoltarea turismului romanesc prin curse directe Timisoara – litoral/Delta Dunarii. Ne bucuram, de asemenea, ca Timisul devine astfel o destinatie turistica directa pentru romanii din sud-estul tarii si nu numai”, a completat Calin Dobra, presedinte APDT Timis.

calin dobra delta dunarii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)