News Flash:

Veste uriasa pentru tinerii din Timisoara. Primaria le pune la dispozitie teren pentru casa

22 Iunie 2016
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
teren casa
Anunt pentru tinerii care vor teren de la primarie sa-si construiasca o casa in Timisoara. Este vorba de parcele de cel mult 300 mp.
Primarul Nicolae Robu vrea sa atribuie primele 50 de terenuri pana la finele anului. Nu oricum, ci pe baza unor criterii foarte clare. Pana la primirea dosarelor insa mai e cale lunga.
„E in lucru la firma tot ce presupune pregatirea terenurilor respective pentru demembrare, apoi vom avea o hotarare de consiliu local care sa consfinteasca dezmembrarea si sa putem organiza competitia. Vom anunta public ca primim solicitari, vom stabili niste criterii. Ma astept la o cerere mare si vom folosi criterii pentru ierarhizare. Nu putem da drumul la primirea de cereri pana nu vom avea concret oferta, care sunt terenuile, unde sunt dispuse. 4 sunt date la parcelare si vor iesi 50 de parcele, intr-o prima faza din cele 100 cate am promis ca le vom oferi tinerilor„, a explicat primarul Nicolae Robu.
Una dintre zonele in care se vor oferi terenurile este Ion Ionescu de la Brad. Primarul spune ca pana la sfarsitul anului ar putea fi deja atribuite parcelele tinerilor.
„Pana la finele anului as vrea sa avem atribuirile facute pentru primele 50 de parcele. Asa ne propunem, speram sa nu intervina obstacole birocratice„, a precizat Nicolae Robu.

timisoara consiliu local nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005628 (s)