News Flash:

Veste uriasa pentru Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaysia pentru trafic de droguri

8 August 2017
1734 Vizualizari | 0 Comentarii
gologan
Guvernul din Malaysia a convenit, in unanimitate, sa renunte la pedeapsa automata cu moartea in cazul traficantilor de droguri, insa decizia trebuie aprobata de Parlament inainte de a intra in vigoare, a anuntat luni un ministru.
Cabinetul a decis sa amendeze Legea privind Drogurile Periculoase, din 1952, pentru a le da tribunalelor dreptul de a decide independent sentinta, a explicat ministrul Azalina Othman Said, intr-o nota adresata Parlamentului.
In prezent, legea malaysiana prevede pedeapsa automata cu moartea pentru crima sau trafic de droguri, printre alte infractiuni.
In total, 651 de malaysieni au fost condamnati la moarte din 1992 – majoritatea pentru fapte legate de droguri, a anuntat Azalina.
Deocamdata nu este clar cand va fi votata in Parlament legea amendata, insa analistii se asteapta sa fie aprobata.
Statul malaysian a blocat administrativ executiile in cazul persoanelor condamnate la moarte pentru trafic de droguri, in vederea revizuirii legii, a anuntat anul trecut MAE roman, intr-o referire la cazul romanului Ionut Gologan, arestat in 2012 si condamnat la moarte prin spanzurare in Malaysia pentru trafic de droguri.

malaysia droguri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006420 (s)