News Flash:

Veste uluitoare pentru Valentina Pelinel. Ce se intampla cu Cristi Borcea dupa gratii...

22 Aprilie 2017
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
cristi borcea 90049300
Conducerea Penitenciarului Jilava a luat, in cazul lui Cristi Borcea, o decizie la care fostul finantator al Dinamo Bucuresti nici nu se astepta, in conditiile in care acesta abia daca indraznea sa viseze la o simpla permisie.

Surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor au dezvaluit, in exclusivitate pentru SPYNEWS, ca milionarul Cristi Borcea a primit, recent, o veste nesperata de la conducerea inchisorii. Acestuia i s-a permis sa lucreze pentru o societatecomerciala in afara penitenciarului, unde este dus, in fiecare zi lucratoare, alaturi de mai multi detinuti.


Potrivit legii, detinutii care isi execute pedeapsa in regim deschis, asa cum este cazul omului de afaceri, pot sa lucreze in afara puscariei daca societatile respective solicita in mod expres forta de munca la Administratia Nationala a Penitenciarelor. In aceeasi situatie s-a aflat, in trecut si Gigi Becali, care la momentul respectiv era incarcerat la Poarta Alba, din judetul Constanta si care a lucrat la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

jilava cristi borcea dinamo bucuresti permisie societate comerciala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004994 (s)