News Flash:

VESTE SOC! Petro Porosenko afirma ca Rusia ar putea ataca tari riverane Marii Negre

3 August 2015
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin2
Rusia ar putea ataca tari riverane Marii Negre, statele baltice sau Finlanda, avertizeaza presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, intr-un interviu acordat presei austriece.
Intrebat de reporterii publicatiei austriece Kurier cat de departe poate merge Vladimir Putin cu actiunile militare, Petro Porosenko a raspuns: "Va merge atat de departe cat i se va permite, iar acest lucru nu este valabil doar pentru Ucraina, ci si pentru restul lumii".
"Oare este posibil ca Vladimir Putin sa atace Finlanda? Da. Este posibil sa atace tarile baltice? Da. Tarile riverane Marii Negre? Da", a adaugat Porosenko.
Potrivit site-ului Novinite.com, Porosenko s-a referit la Romania si Bulgaria prin sintagma "tari riverane Marii Negre".
"In estul Ucrainei, nu luptam doar pentru independenta tarii noastre, ci si pentru democratie, libertate, pentru securitatea Europei", a adaugat Porosenko.
Anul trecut, Petro Porosenko avertiza ca Vladimir Putin i-a spus ca armata rusa ar putea ajunge in state NATO "in doar doua zile".
Alianta Nord-Atlantica si Uniunea Europeana acuza Rusia de implicare in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in martie 2014 si soldat pana acum cu cel putin 6.500 de morti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005722 (s)