News Flash:

Veste proasta pentru iubitorii automobilismului de pe Bega. Timisul ramane fara raliu si in 2015

19 Noiembrie 2014
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Iubitorii sporturilor auto din Timisoara vor trebui sa se multumeasca si anul viitor cu o etapa de Campionat National de Raliuri organizata la Arad. Din pacate, Timisoara nu va avea nici in 2015 etapa locala de raliu. Ultima asemenea etapa a avut loc in 2013.
Federatia Romana de Automobilism Sportiv a anuntat calendarul curselor din campionatul national pe 2015. Din pacate, nici anul viitor Timisul nu va avea o cursa oficiala din aceasta competitie. Ultima asemenea cursa a avut loc in 2013, fiind organizata de Mihai Leu, cunoscutul fost boxer.
In 2014 aceasta nu a mai avut loc, iubitorii acestui sport fiind nevoiti sa se multumeasca doar cu o etapa la Arad si cu o mica deplasare pentru a vedea pe viu o asemenea cursa, scrie tion.ro.
Se pare ca la baza acestei decizii sta lipsa ridicata de interes a sponsorilor, de lipsa de interes din partea sportivilor sau a spectatorilor nu se putea vorbi. La etapa din 2013 au fost inscrise 52 de echipaje, plus alte noua din Ungaria, in afara competitiei.
Totusi, cei care sunt intr-adevar pasionati, vor avea de efectuat o deplasare de cateva zeci de kilometri, pana la Arad, acolo unde are loc o etapa in zilele de 8 si 9 mai 2015. Organizator al etapei este tot Mihai Leu, cel care a pus la cale si ultima etapa timiseana.
Conform deciziei FRAS, campionatul va avea noua etape, plus una de rezerva.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007591 (s)