News Flash:

Veste proasta despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

4 Noiembrie 2014
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Un medic care a profesat in Formula 1 acuza persoanele din anturajul lui Michael Schumacher pentru faptul ca le ofera fanilor o impresie falsa asupra starii campionului. Gary Hartstein spune ca, in realitate, germanul nu s-ar fi trezit din coma pana acum, chiar daca a fost mutat din spitalul din Grenoble la domeniul sau din Elvetia.
"Ne-au anuntat cu triumf ca Michael s-a trezit din coma, dar, in opinia mea, e o informatie falsa. Daca ar fi fost adevarat, ne-ar fi spus ca are probleme sa se exprime sau ca invata din nou sa mearga, sa citeasca sau sa scrie...", a declarat Gary Hartstein pentru presa din Anglia.
Un staff de 15 medici are grija de campionul mondial de Formula 1, interiorul casei fiind ca o clinica performanta, costurile pentru inchirierea echipamentelor medicale si plata salariilor personalului aferent fiind estimata la 100.000 de lire sterline (127.000 de euro) pe saptamana. Hartstein considera aceasta perioada  drept "un indelung adio al lui Schumacher".
"Cu trecerea timpului, devine din ce in ce mai putin probabil ca Michael sa-si mai revina. Speranta de viata pentru un pacient care nu-si revine din coma se masoara in luni sau cativa ani. Asistam la un indelung adio al lui Michael", a mai spus medicul.
Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, pe 29 decembrie anul trecut, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de doua ori la cap si, conform comunicatelor oficiale, se afla de la sfarsitul lunii ianuarie in faza de revenire progresiva din coma, care ar fi survenit dupa 159 de zile. ProSport.ro

formula 1 michael schumacher
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007586 (s)