News Flash:

Verificari ale DNA la Primaria Cluj-Napoca

7 Octombrie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii1
Procurori ai DNA - Serviciul Teritorial Cluj fac verificari, miercuri dimineata, la Primaria Cluj-Napoca, la Directia Tehnica, fiind solicitate copii dupa documente si contracte incheiate intre municipalitate si SC Coral Impex, firma care se ocupa de deratizare si dezinsectie. Primarul din Cluj, Emil Boc, spune ca procurorii DNA au solicitat documente legate de contractul cu Coral Impex avand suspiciuni cu privire la posibile fapte de coruptie savarsite de functionari ai administratiei publice locale, mentionand ca nu a avut sesizari privind probleme cu acel contract.

UPDATE 11:05 - Boc: Sunt suspiciuni privind fapte de coruptie savarsite de functionari publici, se cerceteaza
Primarul din Cluj, Emil Boc, spune ca procurorii DNA au solicitat documente legate de contractul cu Coral Impex avand suspiciuni cu privire la posibile fapte de coruptie savarsite de functionari ai administratiei publice locale, mentionand ca nu a avut sesizari privind probleme cu acel contract.
Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, presei, ca in baza unei ordonante emise de Serviciul Teritorial Cluj al DNA au fost solicitate Primariei mai multe documente legate de contractul cu SC Coral Impex SRL, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"E vorba de HCL din 2006, de o hotarare de prelungire a contractului cu Coral Impex din 2010, de dosare care vizeaza platile dispuse, receptia zilnica a lucrarilor, inscrisuri privind zonele care fac obiectul activitatilor de dezinsectie si deratizare si contracte de sponsorizare incheiate intre Coral si Primarie. Se precizeaza in document ca sunt suspiciuni cu privire la cercetarea unor posibile fapte de coruptie savarsite de functionari ai administratiei publice locale. Asta este ceea ce am primit, asta am dat mai departe", a spus Boc.
Intrebat daca stie sa fi fost probleme cu acest contract, el a afirmat ca documentul a fost incheiat in 2006 si s-a prelungit in 2010, apreciind ca prelungirea a fost "legala, prin Consiliul Local, cu toate procedurile aferente".
"Nu am avut niciun fel de sesizare de probleme pe parcursul anilor ca acel contract ar fi avut vreo problema. Nu stiu la ce fel de suspiciuni se refera cei de la DNA, dar acestea exista si se cerceteaza", a spus Boc. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)