News Flash:

Venit de cateva zile in UK, un roman cade cu masina intr-un sant cu apa. Doua pasagere s-au inecat

22 Februarie 2018
809 Vizualizari | 0 Comentarii
image

Un roman a fost condamnat la 10 luni de inchisoare pentru moartea a doua femei prin conducere neatenta. Ionut Cosmin Curut, de 22 de ani, avea permisul de numai o luna, cand a fost implicat intr-un accident groaznic, petrecut in Ramsey, Cambridgeshire, potrivit Petersborough Telegraph. In dimineata zilei de 13 octombrie 2017, romanul conducea un autoturism Mazda in care se mai aflau trei persoane, un barbat si doua femei pe bancheta din spate.

Soferul neexperimentat a pierdut controlul masinii si s-a prabusit intr-un sant  plin cu apa de pe marginea drumului. Curut si pasagerul din fata au reusit sa scape, insa cele doua femei nu au mai putut fi salvate si s-au inecat. Soferul se afla in arest de la momentul accidentului si va fi eliberat in curand. Procurorul a declarat ca tanarul isi luase permis in Romania de numai o luna si ca se afla in Marea Britanie de cateva zile.

Potrivit anchetatorilor, Curut a condus aproape de marginea drumului si masina a iesit de pe carosabil si a intrat in santul plin cu apa. Tanarul l-a ajutat pe pasagerul din fata sa iasa din masina, inainte de a incerca sa le ajute pe cele doua femei pe care nu a mai reusit sa le salveze, acestea inecandu-se in apa rece. Aparatoarea inculpatului a spus ca acesta conducea sub limita de viteza la acel momet si ca cele intamplate au fost devastatoare pentru clientului sau care va ramane marcat pentru tot restul vietii.

Ea a mai spus ca inculpatul a venit in Regatul Unit pentru a lucra in agricultura si pentru o viata mai buna pentru familia sa din Romania, mai ales ca avea de gand sa se casatoreasca in curand. Avocata a mai spus ca in acelasi loc si-a pierdut viata o femeie de 68 de ani, in circumstante asemanatoare. Ea a remarcat ca semnele de pe sosea nu indica adancimea apei de la marginea carosabilului, iar soferul nu mai condusese pe acolo niciodata. Pe langa cele 10 luni de inchisoare, Curut a fost obligat sa plateasca o taxa suplimentara de 140 de lire sterline si i s-a interzis sa mai conduca un autovehicul timp de 18 luni.


soferul neexperimentat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005374 (s)