News Flash:

Vasile Blaga: Nu ne-am propus termene pentru cand vom avea o majoritate

30 Aprilie 2015
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
blaga
Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, dupa semnarea protocolului de colaborare politica si parlamentara cu PSRO, ca PNL nu si-a propus termene pentru formarea unei majoritati pentru caderea Guvernului Ponta si nu doreste ca presedintele Iohannis sa-i faca aceasta majoritate.
"Evident ca nu ne-am propus termene pentru cand vom avea o majoritate. Guvernul nu poate fi schimbat decat in mod democratic si, desigur, vom discuta cu toate fortele politice cu care suntem in Parlament, cu exceptia PSD, si cu parlamentarii independenti pentru a crea aceasta majoritate democratic. Nu ai cum sa dai jos altfel Guvernul, suntem o tara a UE", a spus Blaga, intrebat in legatura cu numarul parlamentarilor necesari pentru a construi o majoritate.
El a adaugat ca PNL este in parteneritat cu presedintele Klaus Iohannis, dar ca este treaba PNL sa-si creeze o majoritate parlamentara, si nu a presedintelui Romaniei.
"PNL este in parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis, am sprijinit programul sau «Romania lucrului bine facut», dar, pe de alta parte, este treaba PNL sa-si creeze o majoritate, nu a presedintelui Romaniei", a aratat Blaga.
"Nu ne asteptam si nici nu ar fi de dorit sa ne faca majoritatea Klaus Iohannis, nu dorim acest lucru, ar insemna ca nu s-a schimbat nimic in tara in 16 noiembrie", a mai spus Blaga.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005212 (s)