News Flash:

Vanghelie: Ponta nu mai are sanse sa ramana presedinte sau altceva in PSD, Dragnea e ”mincinos”

10 Decembrie 2014
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Ponta ”nu mai are sansa sa ramana presedinte sau altceva in PSD”, a spus, marti, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, adaugand ca, personal, il vede in aceasta pozitie pe Mircea Geoana sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garantie a unor alegeri corecte in partid.
”Nu mai are sanse sa fie presedinte sau altceva in PSD”, a spus Vanghelie, sustinand totusi ca, atat timp cat Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat ca actualul presedinte al PSD ”a pierdut pentru ca e slab si e asa cum e” si ca ”nu stie sa respecte, sa fie om”.
Vanghelie a fost critic si la adresa presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos si fricos” sau ”las, pervers”.
Intrebat, la Gandul Live, despre faptul ca Dragnea a spus despre el ca apartine unui ”grup mafiot”, Vanghelie a spus: ” pentru Dragnea, Ghita pot sa fiu un mafiot cinci sau zece minute (...) in viata daca treci pe o strada de mafioti trebuie sa stii sa te descurci”.
Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a sustinut ca acesta ”a plecat din MAI pentru ca i s-au bagat niste date sub usa”, referitoare la afacerea Tel Drum si la faptul ca Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.
Vanghelie a mai spus ca vrea sa se intoarca in PSD, partid din care a fost exclus si a precizat ca excluderea sa trebuie validata de congresul partidului. Mediafax.ro

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007681 (s)