News Flash:

Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei

18 Iulie 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei in jumatatea de nord a tarii, dar vor fi in jurul celor normale in restul teritoriului, informeaza ANM.
IN TARA
Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei in jumatatea de nord a tarii, dar vor fi in jurul celor normale in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime, in general, intre 9 si 19 grade.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza si noaptea cand se vor semnala averse si descarcari electrice, local, in nord-vest, in centru, la munte si izolat si in celelalte regiuni. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari in special in estul tarii si la munte, unde rafalele vor depasi  55...65 km/h. 
LA BUCURESTI:
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.
MIERCURI

IN TARA
Vremea se va mentine racoroasa, local, in regiunile vestice, nordice si centrale, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand local in zonele montane si submontane si izolat in rest se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile estice, sud-estice si la munte, in special in prima parte a intervalului.

miercuri in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004992 (s)