News Flash:

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu este tehnic posibila in urmatorii doi ani

5 Martie 2015
813 Vizualizari | 1 Comentarii
Guvernul nu are in vedere impozitarea progresiva, cel putin in urmatorii doi ani, intrucat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu are posibilitatea, prin aplicatia pe care lucreaza, sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov.
"In urmatorii doi ani nu este posibila trecerea la impozitarea progresiva pentru ca astazi ANAF nu are posibilitatea, prin baza de date, prin aplicatia pe care o are la dispozitie, sa aplice impozitarea progresiva. Deci nu vom discuta de impozitarea progresiva nici macar la nivel teoretic", a afirmat Valcov la o conferinta pe tema Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, raspunzand unei intrebari.
Moderatorul conferintei, Remus Vulpescu, l-a intrebat pe ministru daca, la finalul dezbaterii publice, Codul Fiscal ar putea sa contina o impozitare progresiva a veniturilor sau va ramane cu siguranta impozitarea prin cota unica.
Executivul prevedea in programul de guvernare de la inceputul anului trecut introducerea pe parcursul mandatului, in masura in care cadrul fiscal-bugetar o va permite, impozitului diferentiat pe venitul salarial cu deductibilitati fiscale, prin aplicarea unor cote de 8%, 12% si 16%, care vor fi stabilite pe grile de venit.
Potrivit proiectului de Cod Fiscal, cota unica de impozitare va fi redusa de la 16% la 14% din ianuarie 2019.

guvernul n ministrul finantelor darius valcov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Catalin  | #507
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: cata.vramita@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029341 (s)