News Flash:

Vacante ieftine din Timisoara. Bilete de avion cu preturi sub 50 de euro dus-intors

10 Decembrie 2014
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca stiti sa folositi internetul si site-urile de specialitate puteti gasi bilete de avion spre cateva destinatii europene la preturi excelente. Totul este sa va faceti rezervarile cu mult timp inainte si sa alegeti perioade din an in care solicitarile sunt reduse.
Luna ianuarie poate aduce preturi excelente la biletele de avion. Sunt peste 30 de destinatii europene catre care se poate merge cu avionul cu mai putin de 50 de euro. Aceste oferte vin dupa ce preturile lunii decembrie s-au dovedit a fi de trei-patru ori mai mari, asta din cauza cererii ridicate.
Iata cateva asemenea preturi cu plecare de la Timisoara, conform celor de la Vola.ro: Timisoara - Milano (17 euro), Timisoara - Bari (18 euro), Timisoara - Bologna (23 euro), Timisoara - Treviso ( 24 euro), Timisoara - Frankfurt (28
 euro).
„Biletele au preturi cu atat mai mici, cu cat se cumpara mai din timp, adica cu cel putin 1-2 luni in avans. Cei care merg la evenimente celebre ar trebui sa cumpere biletele cu 4-5 luni in avans, pentru a gasi cele mai ieftine variante. Ca o medie, daca achizitionezi biletele cu aproximativ doua luni in avans, poti obtine un tarif bun pentru aproape toate destinatiile", a declarat Alina Dumitrescu, manager de agentie de turism.
Pentru a se beneficia de aceste preturi este necesara rezervarea din timp, online, si urmarirea permanenta a ofertelor lansate de companiile aeriene. In general, asemenea oferte excelente se pot obtine la companii low-cost.

low-cost
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008300 (s)