News Flash:

Va avea Timisoara elicopter SMURD? Deocamdata... doar SCANDAL

11 Februarie 2016
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter smurd2
Lupta pe elicopterul SMURD, continua. Declaratia presedintelui Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin ca premierul Ciolos a promis mutarea elicopterului SMURD la Timisoara, i-a suparat pe aradenii care au cheltuit 175.000 de euro in functionarea structurii.
Adrian Tolea, presedintele interimar al Consiliului Judetean Arad, reaminteste faptul ca Elicopterul SMURD nu deservese administratia, ci cetatenii, fie ei din Arad, Timis, Hunedoara, Caras sau Bihor. „Asa cum am spus serviciile efectuate de elicopterul SMURD sunt pentru cetatenii din aceasta zona a tarii, nu pentru Bojin sau Tolea. Nici eu, nici autodeclaratul erou national domnu Bojin nu putem diagnostica si analiza vreun caz ca fiind urgent, foarte urgent sau altfel de caz, in ceea ce priveste gravitatea medicala. Administratia trebuie sa asigure functionalitatea sistemului de urgenta, nu sa profite politic de acest aspect”, a declarat Adrian Tolea, potrivit ziuadevest.ro
Consiliul Judetean Arad asigura de mai bine de patru ani infrastructura operationala necesara si a platit pana in prezent 175.000 euro. Costurile pentru acest elicopter sunt platite de Guvern, prin Ministerul de Interne si Ministerul Sanatatii, dar si de Consiliul Judetean Arad, dupa cum s-a mai precizat. „Domnul Bojin, daca vrea sa mute elicopterul sa ne aduca argumente valabile, normale, sanatoase. De fapt, de sanatate vorbim. Incercarea de a-l implica pe Premierul Romaniei in campania sa electorala este evident nesanatoasa”, a explicat Adrian Tolea.

elicopterul smurd titu bojin adrian tolea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)