News Flash:

Usturoiul reduce aproape la jumatate riscul de cancer

1 Aprilie 2015
588 Vizualizari | 0 Comentarii
O cercetare a specialistilor chinezi de la Centrul de Prevenire si Control al Bolilordin provincia Jiangsu arata ca usturoiul consumat timp indelungat previnecancerul, dar si alte boli cronice.



Cercetatorii considera ca beneficiile aduse de usturoi se datoreaza unei substante numite alicina, care are proprietati puternic antimicrobiene. Alicina nu numai ca reduce inflamatiile, dar previne si distrugerea celulelor de catre radicalii liberi, potrivit doctorulzilei.ro. Un numar de 1.424 de persoane bolnave de cancer si 4.500 de adulti sanatosi au participat la acest studiu, care s-a desfasurat intre 2003 si 2010. Rezultatele au aratat ca usturoiul incorporat in alimentatie reduce cu 44% riscul de a face cancer la nefumatori si cu 30% la persoanele care fumeaza. Studiul a fost publicat in revista „Cancer Prevention Research”.

usturoiul cancerul boli cronice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1080 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013729 (s)